Otwarcie sezonu branży HoReCa w Olsztynie i Gdyni w ramach cyklu "Szef dla Szefów" |
![]() |
![]() |
17.03.2017. | |
Uczestnicy olsztyńskiego ,,Szefa dla Szefów” wzięli udział w szkoleniu poprowadzonym przez menedżerów zewnętrznych z firmy V4B, Piotra Rogowskiego i Pawła Grubę. Eksperci przybliżyli fakty i mity dotyczące food costu i opowiedzieli, jak skutecznie zarządzać personelem w gastronomii. Wydarzenie zorganizowane w Gdyni było zaś pierwszym kompleksowym szkoleniem zarówno dla personelu, jak i kadry zarządzającej gastronomią. Pierwsza grupa miała okazję uczestniczyć w akademii barmańskiej i kelnerskiej oraz w warsztatach winiarskich. Menedżerowie i właściciele restauracji wzięli zaś udział w pokazie kulinarnym szefa kuchni Jarosława Walczyka, poznali trendy i nowości w tematyce owoców morza i spotkali się z holenderskim producentem polędwicy z tuńczyka, firmą Open Seas. Uczestnicy wydarzeń mieli okazję poznać strategię wsparcia oraz ofertę MAKRO skierowaną do sektora HoReCa na Pomorzu oraz na Warmii i Mazurach, które przedstawił Menedżer Rynku w MAKRO, Wojciech Zagórski. Zaprezentowane zostały także nowości produktowe dostępne w sieci, o których opowiedzieli Filip Felczak i Piotr Kuziela - Target Group Managerowie Horeca w MAKRO. |
« poprzedni artykuł | następny artykuł » |
---|
press box: | LAUFEN | Roca | SIEGENIA-AUBI | FINAL | AM Okna |Grupa Assay |Hörmann Polska | G-U Polska | CERRAD | Ponzio |Aliplast |Yawal | CREATON Polska | Remmers Polska | INTERNORM | Forum Branżowe | PRIME3 | BLAUPUNKT | Schüco | Dom Bezpieczny | MODECOM | Mondial Assistance | VALVEX | Makro | Kludi | KRISPOL | Excellent | PETECKI | Franke | Winkhaus | Gerda | Aluprof | PGE | Sklepy Komfort | Kuchinox | Ferro | TUV Nord Polska | Media Expert | ASTOR | Media Saturn | MAPA |