Skip to content

Reklama

START arrow BIZNES I PRODUKTY arrow MAKRO Cash & Carry w II kw. 2010 r. przeszkoliło bezpłatnie ponad 1000 przedsiębiorców
MAKRO Cash & Carry w II kw. 2010 r. przeszkoliło bezpłatnie ponad 1000 przedsiębiorców Utwórz PDF Poleć znajomemu
28.07.2010.


 W drugim kwartale 2010 r. firma MAKRO Cash & Carry w ramach ogólnopolskiego projektu szkoleniowego „Idealny Biznes” dla mikro i małych przedsiębiorców przeszkoliła łącznie 1037 właścicieli i pracowników sklepów detalicznych oraz lokali gastronomicznych z całej Polski.

W styczniu br. MAKRO Cash & Carry uruchomiło projekt szkoleniowy “Idealny Biznes” – ogólnopolski cykl bezpłatnych szkoleń dla właścicieli i pracowników sklepów spożywczych i lokali gastronomicznych. W okresie od kwietnia do czerwca przeprowadzono łącznie 64 szkolenia, w których wzięło udział w sumie 1037 przedsiębiorców z całej Polski. Ogółem, od uruchomienia projektu przeszkolono blisko 2000 osób. Warsztaty szkoleniowe skierowane są głównie do sektora HoReCa (hotele, restauracje, catering) oraz przedsiębiorców handlu detalicznego.

W ramach modułów szkoleniowych skierowanych do przedsiębiorców z grupy HoReCa, przeprowadzono w sumie 26 szkoleń, w trakcie których przeszkolono blisko 560 osób. Najwięcej, bo aż 10 przeprowadzono szkoleń z modułu „Profesjonalna dekoracja i nakrywanie stołu”, w których łącznie wzięło udział 245 osób. Dużą popularnością cieszyło się również szkolenie „Profesjonalny serwis kelnerski”.

Dla grupy Traders – właścicieli i pracowników sklepów handlu detalicznego, w II kwartale br. zorganizowano łącznie 38 szkoleń, w których wzięły udział 483 osoby. Najczęściej wybieranym szkoleniem był moduł „Asortyment w sklepie, polityka cen”, który ukończyło ponad 100 osób. Z dużym zainteresowaniem spotkały się również szkolenia „BHP i pierwsza pomoc” oraz „Obsługa klienta”.   

Już w sierpniu są planowane kolejne szkolenia z cyklu „Idealny Biznes” m.in.
Asortyment w sklepie, polityka cen,
BHP i pierwsza pomoc,
Layout sklepu,
Profesjonalna dekoracja i nakrywanie stołu,
Nowoczesne rozwiązania i techniki kulinarne w kuchni polskiej,
Nowoczesne rozwiązania i techniki kulinarne w kuchni światowej.



Więcej informacji o najbliższych szkoleniach znajduje się na stronie www.szkolenia.makro.pl . Na stronie dostępne są również wszelkie szczegółowe informacje na temat projektu oraz formularz zgłoszeniowy, który powinna wypełnić osoba zainteresowana udziałem w szkoleniach. Informacji udzielają również konsultanci MAKRO.









MAKRO Cash & Carry
WIĘCEJ INFORMACJI MAKRO Cash & Carry Polska (PRESS BOX)
 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »

Zobacz press box firm:

 




| DOM I WNĘTRZE | PRESS BOX | BIZNES | INTERNET | KULTURA | FINANSE | ZDROWIE I URODA | MOTO | REKLAMA | | PROMOCJE | NIERUCHOMOŚCI | INNE

press box: | Balex Metal | PORT PC | Termo Organika | Austrotherm | Wavin | Aluron | LAUFEN | Roca | SIEGENIA-AUBI | FINAL | AM Okna |Grupa Assay |Hörmann Polska | G-U Polska | CERRAD | Ponzio |Aliplast |Yawal | CREATON Polska | Remmers Polska | INTERNORM | Forum Branżowe | PRIME3 | BLAUPUNKT | Schüco | Dom Bezpieczny | VALVEX | Kludi | KRISPOL | PETECKI | Franke | Winkhaus | Aluprof | PGE | Kuchinox | Ferro | TUV Nord Polska | Media Expert | Media Saturn | MAPA |